Psycholoog Leuven – Angststoornissen

Michel Lahaye Klinisch Psycholoog Leuven

Mijn naam is Michel Lahaye (1982) en ik ben een door de psychologencommissie erkende klinisch psycholoog die zich specialiseert in de behandeling van angst en trauma bij volwassenen.

Ik combineer hiervoor de meest effectieve en efficiënte strategieën uit de bekendste therapeutische stromingen en laat me leiden door het nieuwste onderzoek om cliënten stap-voor-stap naar een angstvrij leven te leiden.

Wat me volgens mij onderscheid als psycholoog is dat ik zelf ook een ernstige angststoornis heb gehad. Deze ervaring heeft me toegestaan om zowel van buitenaf (als professioneel) als van binnenuit (als persoon) het fenomeen te bestuderen.

Ik weet dus zowel als mens en als hulpverlener dat je angsten niet zomaar eventjes aanpakt door een leuke hobby op te starten, wat rondjes te gaan lopen, minder te werken of van de koffie af te blijven. Angst is geen schrikje, het is een diepe en pijnlijke menselijke ervaring die je leven compleet overhoop haalt. Gelukkig is het mogelijk om met de juiste kennis en aanpak opnieuw naar een angstvrij leven te gaan.

Overzicht opleidingen

EMDR Europe Logo
EMDR Belgium
Schematherapie Vlaanderen
Logo ESTD