Hoe Kan ik met Angst en Paniek Omgaan? +5 Tips

Op deze pagina heb ik alvast enkele teksten verzameld die je op weg kunnen helpen op je pad naar genezing van angst en paniek. Op mijn blog kan je ook nog andere artikelen vinden. Ten slotte kan je ook vijf gratis video’s krijgen door je te abonneren op de (geheel vrijblijvende) nieuwsbrief.

Wil je next level gaan en de meest effectieve manieren om met angst om te gaan aanleren? Dan kan je zowel kiezen voor een LIVE- vorming of een ONLINE videocursus

Bekijk hier alle vormingen rond hoe het best om te gaan met paniek- en angst! De online programma’s kan je hier raadplegen.

Succes!
Michel

Angstvrij Blog

Of je nu al bekend bent met paniekaanvallen of gewoon op zoek bent naar tips voor het geval ze optreden, deze strategieën helpen je om een paniekaanval te stoppen, opnieuw rustiger te worden en de (gezonde!) controle te behouden.

Angstvrij Blog

Adviezen Bij Angst die Wél Werken + 4 Tips

Trek het je minder aan! Ga wat meer sporten! Ga gewoon wat vroeger slapen! Komen bovenstaande uitspraken je ook bekend voor? Voel jij je ook gefrustreerd en ongebrepen als je bovenstaande adviezen voor de honderste keer krijgt? 

Angstvrij Blog

Wat Als Ik Iemand Maar Eén Angstip Kon Geven?

Stel dat ik iemand slechts één tip zou mogen geven om met zijn angsten om te gaan … welke tip zou dit dan zijn? Welke TIPS onder de TIPS is werkelijk CRUCIAAL en ESSENTIEEL om recht naar de kern te gaan?

Angstvrij Blog

1 Persoonlijk Inzicht Dat Je Veel Leed Zal Besparen

Ervaar jij ook dat HOE MEER je doet aan je angst, HOE MEER het je in zijn grip krijgt? Bij mij was dit in elk geval zo. Een waar gevecht. Maar hoe geraak je er uit?

Angstvrij Blog

Ziet Jouw Toekomst er Blauwkleurig Uit? 3 Diepe Inzichten Over Toekomst Die Je Kijk Op Angst Zullen Veranderen!

Denk je dat je leven (zoals je het hebt gekend) permanent om zeep is geholpen door angst? Heb je het sterke gevoel dat het nooit meer goed zal komen?