Effective Supervisie voor Collega’s rond Angstproblemen

Michel Lahaye Klinisch Psycholoog Leuven

Dag collega!

Zit je vast in de behandeling van patiënten met angstgerelateerde klachten? Ben je op zoek naar nieuwe manieren om je kennis en vaardigheden te vergroten? 

Als klinisch psycholoog gespecialiseerd in het behandelen van angstgerelateerde klachten bied ik nu ook supervisie* aan voor collega’s. Met mijn (10+ jaar) praktijkervaring en gebruik van verschillende methoden en modellen, waaronder CGT, EMDR, Schematherapie en Ego state therapie ben ik ervan overtuigd dat we samen kunnen werken aan het vergroten van jouw kennis en vaardigheden.

Tijdens de supervisie krijg je de kans om eigen cases te bespreken en krijg je referenties en tips die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Stuur me gerust een berichtje voor meer vragen!

PS: Meer informatie over mezelf en mijn therapeutisch parcours kan je hier vinden.

(*) Belangrijk: de supervisies geven geen recht op erkenning binnen bijvoorbeeld een therapieopleiding of binnen het kader van stages. De supervisie is voorlopig louter een individueel initiatief van mezelf vanuit Angstvrij. Meer informatie over supervisie kan je vinden onder supervisie op de website van de VVKP.

Wat kunnen we samen doen?

Wat collega's zeggen

Neem contact op ...