Online Video Courses voor Paniekaanvallen, Angst, Stress en Persoonlijke Ontwikkeling

Helen van Paniekaanvallen (-50%)

Online Paniekaanvallen Aanpakken

Wil je terug in je leven en bevrijd worden van die ellendige paniekaanvallen? Profiteer dan nu (nog) van 50% korting en draag (vrijblijvend) mee aan de uitbouw van het programma.

(*) ben je (ooit) cliënt geweest in de praktijk? Heb je ooit al eens een vorming gevolgd? Dan kan je dit programma gratis krijgen. Stuur me gerust een mailtje voor meer informatie!

Wat zal je allemaal leren?

In het eerste deel gaan we in op WAT paniekaanvallen precies zijn (en vooral ook wat ze niet zijn). Deze uitleg gaat veel verder dan het klassieke verhaaltje “je dient ermee te leren leven” of “het is maar angst”.  

Om paniekaanvallen te overwinnen hebben we namelijk eerst een sluitende verklaring nodig.  Een verklaring die DIEP blijft kleven en die steek houdt. Zonder deze DOORVOELDE overtuiging dat ECHT alles “OK” is, is het namelijk behoorlijk lastig om in actie te schieten en – ik zeg maar iets – exposures te doen met je gedragstherapeut. Herkenbaar?

In dit deeltje gaan we in op een aantal manieren om beter met angst om te gaan. Je leert zo om minder olie op het (angst)vuur te gooien en de angstcirkel te doorbreken. We bekijken ook manieren om met angst om te gaan zowel VOOR, TIJDENS als NA een trigger. 

Deze stap gaat trouwens ALTIJD hand in hand met de voorgaande inzichten.

Het herstellen van paniekaanvallen is namelijk veel méér dan het louter toepassen van technieken.  

Misschien heb jij ook wel uitleg gekregen van je therapeut over wat angst is en hoe deze behandeld kan worden, bijvoorbeeld door middel van exposure-oefeningen. Toch kan het zijn dat je nog niet helemaal gerust bent over je behandeling.

Het is daarom belangrijk om niet alleen te werken aan het verminderen van de symptomen, maar ook om te begrijpen waarom jij angst ervaart.

Het beantwoorden van deze waarom-vraag kan je helpen om een groter en zingevend kader te krijgen voor je angst en om op een dieper niveau te werken aan het overwinnen van paniekaanvallen.

Wat zijn de voordelen van het programma?
Vaakgestelde vragen
  • Inhoudelijk dezelfde boodschap maar makkelijker raadpleegbaar
  • Video's kan je herbekijken (een LIVE vorming is al wat lastiger :))
  • Levenslange toegang tot het programma (inclusief updates)

Het grote verschil met de LIVE training zit 'em natuurlijk in de interactie met mij en de deelnemers die je niet hebt bij online video's.

Het is echter wel mogelijk om suggesties te doen voor de verbetering van het programma.

Neen! Je hoeft je zeker niet te schamen als je op dit moment medicatie neemt. Iedereen heeft andere uitdagingen en soms is het gewoon nodig je te laten ondersteunen met medicatie. Het moet doenbaar blijven!

Dit programma kan gevolgd worden zonder of met medicatie. Je haalt er met andere woorden altijd iets uit.

Nee hoor, de inzichten die je hier zal leren sluiten net erg goed aan bij een bestaande therapie en kunnen deze effectiever maken.

De ervaring leert dat na een vorming mensen vaak beter weten waarom de hulpverlener voor een bepaalde aanpak kiest. Dit verhoogt vaak net hun motivatie.

Natuurlijk! Iedereen die ooit cliënt is geweest in de praktijk, kan dit programma gratis krijgen.

Stuur me gewoon een mailtje en ik breng alles in orde.

Zeker en vast! Contacteer me gerust als je ooit al eens een vorming rond paniekaanvallen hebt gevolgd bij.

Je krijgt dan gratis toegang tot het programma (inclusief alle updates).

Helaas, de voorwaarden voor (bijvoorbeeld stukje terugbetaling) hebben enkel betrekking op individuele sessies.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om reductie te krijgen dus via je verzekering of ziekenfonds.

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren.