Workshops en Webinars Angst, Stress en Persoonlijke Ontwikkeling

Datum Formule Thema Meer info Inschrijven
Uitgesteld ONLINE Sociale Angst
"Ik wist al tamelijk wat over angsten maar de workshop was voor mij persoonlijk de moeite waard. Vooral hoe Michel alle inzichten stap-voor-stap samennam in één groot en duidelijk geheel was best wel verrassend. Wat me het meest raakte, was de link die de trainer legde met zijn persoonlijke ervaringen. Het gaf me het gevoel dat ik niet alleen was en dat er hoop was. Bovendien zorgde de humor ervoor dat ik me kon ontspannen en zelfs kon lachen. Het contact met andere deelnemers was ook heel ontwapenend. Echt een aanrader."
Sara
Deelneemster
"Ik was een beetje sceptisch voordat ik aan de workshop deelnam, maar mijn twijfels verdwenen snel. De trainer sprak op een persoonlijke en authentieke manier, wat me direct op mijn gemak stelde. Het voelde alsof ik in een veilige omgeving was om over dit delicate onderwerp af en toe ook iets te delen (al is niks verplicht). Wat ik vooral waardeerde, was dat de trainer geen belerende toon of houding had. Er was ruimte voor eigen interpretatie en er werd niet gemoraliseerd. Ik heb weer enorm veel bijgeleerd en ben dankbaar voor deze ervaring en voor al het puzzelwerk dat aan deze workshop is voorafgegaan!"
M.
Deelnemer
Na 7 jaar o.a. schematherapie en EMDR behandeling ben ik heel blij deze vorming te hebben gevolgd door uw heldere uitleg over hoe angst en paniek ontstaat en hoe het angstmechanisme werkt èn zelfzorg belangrijk is. In mijn therapie behandelingen is die link in 7 jaar niet gemaakt. Enkel dat inzicht maakte het voor mij al de moeite waard.
José
Deelnemer

Specifieke vraag? Stuur Gerust een Berichtje 😉

Zit je nog met een specifieke vraag over deze vorming? Neem dan gerust eens contact op. Alvast erg bedankt voor je interesse en veel moed & succes!

Warme groet
Michel