Gratis Webinar Paniekaanvallen

Webinar Paniek (1,5 uur) - Paniekaanvallen

Paniek Overwinnen? Haal Alles Uit De Kan en Volg een (e)Course

Paniekaanvallen zijn erg ingrijpende gebeurtenissen die écht niet te vergelijken zijn met een schrikje. Goed bedoeld advies werkt daarbij vaak averechts. Wil je grote stappen zetten in het verminderen en helen van angstaanvallen, bekijk dan zeker het online programma met uren video’s en oefeningen. 

Daarnaast geef ik ook regelmatig LIVE vormingen (in de regio Leuven). 

Heel succes en moed!
Warme groet
Michel

Deelnemers zeggen ...

“Ik wist al tamelijk wat over angsten maar de workshop was voor mij persoonlijk de moeite waard. Vooral hoe Michel alle inzichten stap-voor-stap samennam in één groot en duidelijk geheel was best wel verrassend. Wat me het meest raakte, was de link die de trainer legde met zijn persoonlijke ervaringen. Het gaf me het gevoel dat ik niet alleen was en dat er hoop was. Bovendien zorgde de humor ervoor dat ik me kon ontspannen en zelfs kon lachen. Het contact met andere deelnemers was ook heel ontwapenend. Echt een aanrader.”

Sara
Deelneemster

“Ik was een beetje sceptisch voordat ik aan de workshop deelnam, maar mijn twijfels verdwenen snel. De trainer sprak op een persoonlijke en authentieke manier, wat me direct op mijn gemak stelde. Het voelde alsof ik in een veilige omgeving was om over dit delicate onderwerp af en toe ook iets te delen (al is niks verplicht). Wat ik vooral waardeerde, was dat de trainer geen belerende toon of houding had. Er was ruimte voor eigen interpretatie en er werd niet gemoraliseerd. Ik heb weer enorm veel bijgeleerd en ben dankbaar voor deze ervaring en voor al het puzzelwerk dat aan deze workshop is voorafgegaan!”

M.

Deelnemer